PVC vloeren

De CHERWOOD vloer panelen hebben het uiterlijk van een laminaat deel. Er zijn echter een aantal grote verschillen. Belangrijkste is misschien wel dat de toplaag bestaat uit Pvc. De voordelen van Pvc zijn legio. Een aantal daarvan zijn: hoog geluidsdempend vermogen,slijtvast, warm, onderhoudsvriendelijk en geschikt op vloerverwarming.

Als u de keuze maakt voor een CHERWOOD vloer maakt u de juiste keuze. De CHERWOOD vloer voldoet namelijk aan alle eisen die u als consument stelt aan een vloer waar u jarenlang plezier van zult hebben!

De collectie bestaat uit 24 designs in verschillende series. Kom snel achter de overige voordelen en welk design het beste bij u en uw toepassing past.

PVC vloeren, oftewel Polyvinylchloride, is een plastische kunststof die veelvuldig wordt aangelegd door CHERWOOD. Bij grote gebouwen, waar veel mensen komen moet de vloer sterk, eenvoudig in onderhoud en een lange levensduur hebben. Dit is in de particuliere sector natuurlijk ook een mooie binnenkomer

U wilt een mooie sfeervolle vlakke vloerbedekking, geschikt voor ieder interieur. Dan is een PVC VLOER met een natuurlijke en warme uitstraling iets voor u. Het is afkomstig uit de projectwereld waar het al jaren wordt toegepast in onder andere ziekenhuizen, winkels, recreatie, bedrijven en horeca. 

Onze pvc vloeren combineren hoge kwaliteit met verrassende dessins in verschillende kwaliteiten. Of u nu een strakke vormgeving wenst of een vloer met een warme houten uitstraling. Voor elke smaak, sfeer en toepassing is een oplossing beschikbaar.

·         Geluiddempend

·         Slijtvast

·         Natuurgetrouw

·         Vochtbestendig

·         Betaalbaar

·         Ruime keuze

·         Warm en Sfeervol

·         Geen hoogte verschil

·         Hygiënisch

·         Duurzaam

·         Onderhoudsarm

·         Vloerverwarming geschikt

·         Brandvertragend

·         Mooie Designs!