Trap renovatie

De trap is in veel huizen een van de meest in het oog springende onderdeel van het huis en een traprenovatie geeft in een dag het interieur een compleet vernieuwd gezicht. Eigenlijk is er van een echte renovatie geen sprake. Het gaat in dit geval om het drastisch vernieuwen en verfraaien van de bestaande trap. Populair zijn ook de trapbekleding in hout en laminaat.

CHERWOOD traprenovatie, een in traprenovatie gespecialiseerd bedrijf, blijft de bestaande trap de basis waarop wordt gewerkt. De bestaande trap wordt voorzien van zogeheten overzettreden, gemaakt van een speciaal ontwikkelde CPL met aluminium legering. Dit zorgt voor een veilige, stroeve en praktisch onverslijtbare toplaag van de nieuwe trap voor jaren.

Er komt geen hak en breekwerk aan te pas. Wanden, behang en vloer worden niet beschadigd. De trappen worden geluiddempend gemaakt, zijn veilig en makkelijk te onderhouden. Zowel dichte als open trappen kunnen gerenoveerd worden, waarbij zelfs de mogelijkheid bestaat om van een open trap een dichte te maken. Men kan er zelfs voor kiezen dat de hele overloop compleet met de zijkanten van de trap in dezelfde stijl worden aangepast.